14 Μαΐου 2012

το κρίμα στο λαιμό μου                                                                                               ο Σταθης μεγαλουργεί .ε , ε ψιτ, καναλόσκυλα , εδώ ... γιά  κοιτάξτε λίγο από δώ...εδώ εδώ ,..
...Ιορδάνη  , έι , Ολγίτσα ,Παύλο ....΄Έδώ ...
 Το ψέμμα , η αήθεια και η βρωμιά έχουν και τα όριά τους .
Ο ένας ετοιμάζεται να παρθενοράψει το "σάπιο πασόκ ", και να μας το ξαναβάλει στο τραπέζι σαν τραγανό κεράσι έτοιμο γιά δάγκωμα.
Ξεχνάει πως σε ...."σαπισμένες" σάρκες ούτε ένα ράμμα δε θα στεριώσει. .
Ξεχνάει πως επί τριάντα τόσα χρόνια  ήταν συμμέτοχος μαζί με τα τα διορισμένα τσίράκια του στο μεγάλο φαγοπότι.
Ξεχνάει ο  ρήτωρ πως εκ  κρίνου μόνο  τζήζους -γιάμαν παρήχθη .Αυτός  και τα συντρόφια του πάλι όχι ....
Ξεχνάει  πως μέχρι πριν δέκα μέρες , υπέγραφε και νομιμοποιούσε  τις ληστείες και τις τοκογλυφίες .
-Πάντως να λέμε και του στραβού το δίκιο , πως γιά τέτοιο εκτόπισμα μέσης, ούτε και γω δεν έχω την ευλυγισία του .Πως τα κατάφερε και προσγειώθηκε στα τέσσερα με κείνο το βλέμμα του ...ιιιιιιιιιμάϊπρέσιους ,μπροστά στον Τσίπρα ακόμα δεν κατάλαβα.
Α τώρα που μόρθε , δε μπορώ να πω, μας ζήτησε και συγνώμη γιά το βιασμό ,τη ληστεία και το φόνο ....

Η άλλη η Αστέρω πήρε τα μυστικά του βάλτου  παραμάσκαλα  , και ανεβοκατεβαίνει αλλόφρων τα σκαλιά της πολυκατοικίας.
Ζητάει από το Μάνο να φκιάνει τα κουλουράκια του στο μαγαζάκι της κεντρικής οδού, αλλά εκείνος  θέλει να γίνει πρωθυπουργός .
Ζητάει από τη Ντόρα να αγαπηθούνε ξανά αλλα και κείνη θέλει να γίνει πρωθυπουργός με το Μάνο και να φκιάνουνε μαζί τα κουλουράκια, στο μαγαζάκι του τρόμου.
Έχασε τα σαράντα παλληκάρια του , αλλά του έμεινε αμανάτι από τον Καρατζαφύρερ ο πρώην χρυσαυγίτης και ο μπουμπούκος να τσιρίζει σαν το γουρούνι που το σφάζουν.

Ο δε  σύντροφος ο Νέστωρ αφού έκανε ένα  ζεστό αφρόλουτρο μέσα στη σοφία του , επήρε σβάρα τις ρούγες και τα κανάλια, αφήνοντας στο πέρασμά του , ένα άρωμα  "συνευθύνης ".
Ξέρει ο σοφολογιότατος καλύτερα από κάθε άλλον, έτσι καβάλα στο καλάμι που διάλεξε να πάει ,  πως δεν έχει μέλλον.Και διαπραγματεύεται με όλη την ηθικολογία του ,το μέλλον το δικό του και πεντέξι βουλευτών του.
Τι κρίμα που έσπασες τοιουτοτρόπως την πομφόλυγα της εντιμότητάς σου  κύριε Φώτη!

Κι όλοι μαζί , βιαστές και βιασμένοι αποφάσισαν να πάνε  στον δακρυσμένο θεσμό τον βενιζελοκρατούντα , να αγαπηθούν υπό την ευλογία του , και να καταγγείλουν τον αναθεματισμένο , τον τρισκατάρατο , τον οξαποδώ που δεν τους δίνει την ευχή του για να συνεχίσουν να ασελγούν επάνω μας.
-"εγώ , ο κύριος Κουβέλης και ο κύριος Σαμαράς συμφωνήσαμε γιά μιά οικουμενική κυβέρνηση , εκτός απο τον κυριο Τσίπρα ,και θα σας συνιστούσα να επικεντρώσετε εκεί τις πιέσεις σας κύριε πρόεδρε"
 -"Ναι ναι βεβαίως ".. απάντησε η προεδρική ηχω του βενιζέλου. ..ού να μου χαθείτε ραδιουργοι , δολοπλόκοι και αλαζόνες του κερατά.
Είπα , δε μπορεί , κάποιος δημοσιογράφος θα  δει , θα  ακούσει , θα σχολιάσει αυτή την απροκάλυπτη επέμβαση  και χειραγώγιση της ...προεδρικής βούλησης.
Αλλα που τέτοια τύχη.
Φαίνεται πως εκείνη την ώρα ήταν στον αέρα μόνο όσοι σιτίζονταν και σιτίζονται από τους σαμαροβενιζέλους .
Ακόμα δεν ξέρουν κατά που να κάνουν γιά φαί, οπότε παρέμειναν στις θέσεις τους.
................................................

Έλα ρε Τρέμη, κοίτα δω., εδώ ....
Τσίμα , Πρετεντέρη, Καμπουράκη, ..ε ..ε ο Οικονομέας  .... και άλλα παρακούμπαρα που δε μόρχονται τώρα γιατί  τάχω χαμένα από το πλήθος των επιλογών.

ΕΔΩ ΡΕ ΛΕΜΕ.
ΕΜΕΝΑ  να ΚΟΙΤΑΤΕ....
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


Εγώ είμαι είμαι υπεύθυνη που ο Σύριζα πήγε στα 16,78% .
Και είμαι επίσης υπεύθυνη που δεν πίστεψα στο 20% , αλλα  στις επόμενες εκλογές θα κάνω αυτό που μου συνέστησε  η Αλέκα η καθαρόαιμη  , που με αγαπάει , και με συμβουλεύει γιά το καλό μου.
Θα διορθώσω την ψήφο μου.

-Εγώ είμαι υπεύθυνη που οι λήσταρχοι της πατρίδας μου πήγαν ο ένας στα 13,12% και ο άλλος στα 18,85.

-Η κόρη μου   που μετανάστευσε  φταίει , γιατί απαγορεύει  στον  ππφφφφφ Τσίπρα (γειά σου μεγάλε Λυντζέρη δεν το ψαχνεις λίγο στο γενεαλογικό σου ;δε  μπορεί κάποιον θάχεις κρεμάσει επειδή  είχε άλλη γνώμη από σένα.) να συμμαχήσει με τους βιαστές της ζωής της.

-Ο γιός μου που μετανάστευσε φταίει , γιατί δεν αφήνει τον  "αλαζόνα μικρό " να εκχωρήσει την τελευταία ελπίδα του στους  εγκάθετους.

-Η μάννα μου - κι ο θεός να σε φυλάει από αγριεμένη πρώην επονίτισα γριά - είναι
η κύρια υπεύθυνη που εκεί στο σύριζα , "τα φοβισμένα παιδάκια" αρνούνται να  κάνουν τις πρίμες μπαλαρίνες  σ' αυτό το ελεεινό , φασιστικό έργο του εκφοβισμού που παρακολουθούμε .

-Ο ανηψιός μου  που ευτύχησε στην πρώτη του βολή σαν πολίτης  (όχι σαν και μάς τους  μπαρουτοκαπνισμένους τσουκάλους ) άρχισε να ελπίζει πως ίσως έχει μέλλον  στον τόπο του , φταέι, γιατί  δεν τον αφήνει να κουνηθεί από αυτά που είχε πει πριν τις εκλογές .

-Και στον πάτο της γραφής ξανά εγώ.
Εγώ που έτσι και ξαναδώ σύντροφο να συμμετέχει σε αυτό το σκυλολόϊ που το λένε πάνελ, χωρίς να καταγγείλει το βιασμό που υφίσταται από συνομιλητές και δημοσιοφάγους  ,.......Έτσι και ξαναδώ σύντροφο να υπομένει -επιμένοντας διαλεκτικά -,τις ανηθικότητες , τις προσβολές και τις ειρωνίες  των πεπειραμένων κλεφτών και αχρείων ,..... έτσι και ξαναδώ σύντροφο να απαντάει για χιλιοστή πεντηκοστή πρώτη φορά στην  επίμονη ανακριτική ερώτηση των λαμόγιων των καναλιών και της βουλής :
"γιατί δεν κάνετε οικουμενική κυβέρνηση με το πασοκ, τη νουδού και την ενωμένη αριστερά ;" δεν τους απαντήσει:

-"επειδή δε μ΄' αφήνει η Δήμητρα , κι όλο της το σόϊ "

μαύρη μάμπα  από τας Ινδίας που σας έφαγε. 

δ

.. .υ.γ
Έκτακτη καταγγελία της θειάς μου της Δέσποινας θανούσης  προ εικοσιπενταετίας παρθένου  και αγάμου,την οποία ξεθαψαν πρό ολίγου ο Καμπουράκης και ο Ιορδάνης.

-" γιά ό,τι μου συνέβη ή δεν μου συνέβη , φταίει ό σύριζα" .

.

33 σχόλια:

Κλαζoμένιoς είπε...

Μην κλέβεις Δήμητρα!!!

Πριν 34 χρόνια (και όχι 30) είδε το φως το αληθινόν (ως σφογγοκωλάριος των Μαγκάκη-Τσάτσου)ο εν λόγω.

Και έκτοτε είχε λαμπρή καρριέρα και ως πανεπιστημιακός και ως πολιτικός και ως ...χοντρός.

Το 1977 που τον είχα γνωρίσει (φτού στον κόρφο μου) ήταν και Νεολαίος -στη Συμμαχία των 5"- και φοιτητής και σπαθάτος.

Κλαζoμένιoς είπε...

Υ.Γ.
Πολλή ...άγρια κουλτούρα καλλιεργείς, η οποία πολύ μ' αρέσει.

Θα ξαναπεράσω για συγκομιδή.

KOYKLITIS είπε...

Είμαι κι εγώ Δήμητρα που δεν τον αφήνω να αναστήσει πεθαμένους αλλά ας μη το κάνουμε θέμα.
Ας κάνουμε όμως θέμα το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, εξ αιτίας αυτής της επίθεσης που δέχεται από δεξιά και …πολληηηή αριστερά, θα πιάσει το 30%!
Ας συνεχίσουν…
Περιττό να σου πω ότι το κείμενό σου απολαυστικότατο.

demetrat είπε...

ε καλά και συ, τι είναι τέσσερα χρόνια μπρος στην αιωνιότητα.
Μόνο ως πρόεδρος του πασοκ δε θα προκόψει ο αλητήριος.Ακους εκεί διέλυσε το πασοκ γιατί ήταν ...σάπιο;
Τι σύμπτωσις να διαλύσεις τις σάπιες οργανώσεις που είχαν απομείνει μετά τη διάσπαση της ΠΑΣΠ.
Μα είναι τόσο ηλίθια αλαζόνας που δεν βλέπει πως τον έχουνε για μπάρκο;

υ.γ
καλοδεχούμενος
:)
δ

demetrat είπε...

ορέ κουκλιτη
λες; Δεν τολμώ να το πιστέψω.Θα μου πεις , και η κοπελλιά του γιού μου μου είπε πριν τις εκλογές :"κυρία δήμητρα, 20% θα πάρουμε.όπου πάω, σύριζα ψηφίζουν"και γω της είπα, και μεις κορίτσι μου τότε στα μπαράκια που πηγαίναμε , όλοι ΚΚΕ εσ. ήμασταν , αλλά μετά παίρναμε τον πούλο..και δεν το πίστεψα το παιδί.....
Λές;

υ.γ
και μόνο από τη λύσσα του φωτάκη αντιλαμβάνεται κανείς πως βλέπει τον όλεθρό του .... αλλά τι λέω, τώρα με την Ρεπούση , δεν θα καταστραφούν,θα .... ανακυκλωθούν.

δ

Darthiir the Abban είπε...

Πάντως βρε δημητρούλα μου, χίλια δίκια έχεις, αλλά όπως κατηγορούσα χρόνια όσους θέλαν αυτοδυναμίες και εκβίαζαν για να τις πάρουν, και όσους απαιτούσαν την κομματική πειθαρχία και ψήφο αλλιώς θα κάναν εκλογές, έτσι και τώρα πιστεύω ότι η κάλπη πρέπει να γίνεται σεβαστή. Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα κι αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Για επανάσταση δεν μας βλέπω προετοιμασμένους.

Darthiir the Abban είπε...

Α, έφυγε κι ο γιός;

demetrat είπε...

σε ποιούς αναφέρεσαι;
πάντως εγώ άλλα κατάλαβα από την κάλπη.Το πρώτο και καλύτερο είναι πως η κάλπη δε γουστάρει το μνημόνιο και τους σαμαροβενιζέλους.
Το δεύτερο που κατάλαβα είναι πως αν δεν υπήρχε η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός από τα μέσα και τους κυβερνώντες , θα τους έπαιρνε και θα τους σήκωνΕ.Και το τρίτο που κατάλαβα είναι πως η ζαντάρκ αλέκα, προτιμάει να κάνει χαρακίρι, που θα το κάνει , παρά να βρωμιστεί με τα δικά μας τα μούτρα.
Κανένας δεν θέλει τα πολλά, αλλά γιά σκέψου πως στρίβονται τα αρχίδια πενήντα βουλευτών από εκατόν πενήντα γνωστούς και μη εξαιρεταίους προσκυνημένους..

υ.γ
δυστυχώς , έφυγε κι αυτός.


φιλιά
δ

navarino-s είπε...

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για τη γλαφυρότητα του κειμένου και τον τόσο εύστοχο μονόλογο του!
Καλό βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

Κυρά Ντομάτα

στο είπα και τόκανες μωρή τρελλέγκω

φιλιά

Παπούλης

demetrat είπε...

navarino-s

Ευχαριστώ πολύ , αν και το κείμενο γράφεται από μόνο του πιά.
:)
χώρια που , θα ήθελα να διαθέτω και τη μνήμη γιά να θυμίσω όλα αυτά που εφαρμόσανε στο τομάρι μας τα τελευταία χρόνια.
Αδυνατώ όμως, διότι μόλις πάω να θυμηθώ, έρχεται μιά θάλασσα από προδοσίες , κλεψιές και λαμογιές , και δεν ξέρω ποιά είναι η ομορφότερη να τη διαλέξω.
καλημέρα
δ

demetrat είπε...

εμ παπούλη μου, πολύ θέλει ο ζουρλός;
εξ άλλου τα θέματα τρέχουν μπροστά στα μάτια μας , και εντός ολίγου , εκείνη εκεί η ζάχαρη στα τάνκς, θα μοιάζει σαν τον κάσπερ το μικρό φαντασματάκι .
φιλιά
δ

ο δείμος του πολίτη είπε...

Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα. Θέλω ξανά εκλογές. Αφού θέλουν παρά την εντολή του λαού να μας επιβάλλουν εκείνους που ο λαός απέρριψε συνειδητά, ξανά εκλογές να διασαφηνιστεί το πνεύμα του. Αφού δεν άκουσαν τόσο θόρυβο από τις εκλογές, ας τον επαναλάβουμε. Ποτέ όμως εκείνοι που κατηγορούσαν τους ΝΔΣΟΚ να μη συμμαχήσουν μαζί τους. Όπως λέει κι ο ποιητής κατάρα σε εμένα αν σκύψω το κεφάλι να προσκυνή/συμμαχήσω με τον τύραννο.

demetrat είπε...

δείμο , έχω την εντύπωση που δεν την είχα η αλήθεια είναι όταν πήγα να ψηφίσω, πως το ευρύτερο σχέδιο , έτσι τουλάχιστον όπως φαίνεται πεντακάθαρα τώρα πιά,είναι:
Να μη σηκώσει κεφάλι ποτέ πιά η αριστερά και ο κάθε λαός (με πειραματόζωο βέβαια πρώτους εμάς )βάζοντας τον σύριζα να λουστεί στο ρέμα του γουαδαλκιβίρ μαζί με όλες τις άλλες αγαπούλες.
Δεν έχουν καταλάβει πως όλοι είδαμε τον βενιζέλο να
ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.
Νομίζουν πως δεν ειδαμε
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ
Νομιζουν πως δεν ανησυχούμε
ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
μέχρι που ξεθαψανε τον Αλεκούκο, ο οποίος τρομάρα του, ακόμα δεν πήρε χαμπάρι πως η ανατολική γερμανία ενώθηκε με τη δυτική.
ουστ και ξαναούστ λοιπόν.
Εκλογές και ξανά εκλογές, γιατί παίζεται η ζωή μας πιά ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ.
Συριζα στην κυβερνηση σημαινει χρυσή αυγή 40%
αλλά δεν τους νοιάζει τους προσκυνημένους γιατί είναι δημιούργημά τους
δ

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κάθε φορά καλή μου βρίσκουν άλλο κόμα να στοχοποιούν. Για χρόνια ήταν το ΚΚΕ και μετά ο ΣΥΡΙΖΕ επειδή υποστήριζε τα κοινωνικά κινήματα (αυτό αγάπησα σε αυτό το κόμμα) χωρίς όρους χωρίς αναστολές, αρκεί να αγγίζει το κόμμα κάπως ιδεολογικά (πολύ εύκολο για ένα κόμμα με ιδεολογίες όσες και οι συνιστώσες του που ζουν όμως μέσα στην κοινωνία). Τώρα που ένα αριστερό κόμμα κέρδισε την έξοδο από το περιθώριο το στοχοποιούν. Δε θα περάσει πιστεύω. Και η πλάκα είναι ότι το μόνο αντισυστημικό στοιχείο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κινηματική του στάση/λογική/υποστήριξη. Δεν είναι κομμουνιστικό, αλλά ούτε βέβαια κι αστικό. Είναι μία γνήσια αριστερή σοσιαλδημοκρατικό μόρφωμα. Κι αυτό φοβούνται οι αγορές (μαζί με το φόβο μη γίνουμε παράδειγμα και στον υπόλοιπο νότο κι αρχίσουν κι εκεί να διεκδικούν μείωση της λιτότητας ή ανεβάσουν ψηλά τα αριστερά κόμματα).

Darthiir the Abban είπε...

Αν εννοείς σε ποιους αναφέρομαι με την τελευταία φράση, τους έλληνες και όχι μόνο.

Δεν θα ήμουν τόσο πρόθυμος να κρίνω την κάλπη με αρνητικούς όρους. Κάτι τέτοιο θα σε οδηγήσει και στην κρίση ότι είναι περισσότεροι αυτοί που δεν θέλουν τον τσίπρα, από αυτούς που δεν θέλουν το σαμαροβενιζελικό δίπολο.
Προτιμώ την θετική κρίση για την κάλπη. Ανέδειξε κάποιους πολιτικούς χώρους με κάποια ποσοστά. Προφανώς λοιπόν και προτιμότερο είναι να χαραχτεί μια συνισταμένη και να προσπαθήσει κάποιος να εφαρμόσει την λαϊκή εντολή. Δεν σημαίνει πως είμαι εγώ ευχαριστημένος, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτή είναι δυστυχώς ή ευτυχώς η δημοκρατία.

nikos__alfa είπε...

Δήμητρα κεραυνοβόλε
αυτό θα πεί επιστροφή στα πάτρια εδάφη ως τυφώνας χο χο !!! :)
Επειδή πνίγομαι κιεγώ σου βάζω δυο ...δωράκια για το καλώς όρισες!

Τό ένα είναι για την πρεμούρα που έπιασε τους στυλοβάτες της κοινωνίας μας να μας σώσουν από την ...δραχμή και τον ΣΥΡΙΖΑ!

http://roides.wordpress.com/2012/05/16/16may12/#comment-50006

Δεξί κλικ πρώτα πάνω στο λινκ και κλικ μετά στο "αναζήτηση στο google" από το μενού.

Το άλλο είναι για να σκάσεις στα γέλια με τη γκάφα που έκαναν τα δύο λαμπρά μυαλά του Μέγκλα σε ανταπόκριση από Γερμανία που έβγαλαν αμέσως μετά από την τάπα που έφαγε ο Μπουμπούκος από τον Γλέζο στο πρωινάδικο της Κυριακής. Έμειναν άγαλμα τα κορόιδα!

http://www.youtube.com/watch?v=H2oxFVHJpl4

Φιλιά σταυρωτά!

nikos__alfa είπε...

Δήμητρα ξαναβάζω το πρώτο εδώ!

Ελπίζω τώρα να βγεί!

demetrat είπε...

δείμο

Το κκε τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια από οσο θυμάμαι, από τότε δηλαδή που δυστυχώς η ηγεσία του "διαβεβαίωσε" τις αγορές και τα αφεντικά τους πως δεν κινδυνεύουν από αυτό, έπαψε να αποτελεί πρόβλημα.
Ο στόχος απο χρόνια είναι αυτό το κίνημα της αριστεράς που δεν είχε μορφή .Τώρα που απέκτησε, φοβάμαι πως οι δομές που δημιούργησε τόσα χρόνια το πασοκ και η νουδου ,εργαζόμενες στο φουλ των μηχανών τους, και με ό,τι διαθέτουν σε ανθρώπινο δυναμικό _το βλέπουμε τόσες μέρες να σκυλιάζει όλες μα όλες τις πολιτικές εκπομπές_.Ακόμα και οι τριτοκλασάτοι δημοσιογράφοι των καναλιων, εκτός απο τρεις στη δημόσια τηλεόραση , είναι όλοι αυλικοί και σταβλισμένοι στις αυλές τους.
Και βέβαια φοβάμαι , αυτοί οι ληστές , δεν πρόκειται να ξεγατζωθούν εύκολα, από τις καρέκλες που τους εξασφάλισαν τις καβάτζες τους εις τους αιώνας.
Για όλα έχω ικανούς τους ανθρώπους που ξεπούλησαν την πατρίδα τους.
Οπότε άυτό που περιμένω να δω, είναι υπόθεση ασπιδα,και σχέδιο περικλής πακέτο.
Ελπίζω μόνο ο κόσμος να αντισταθεί στο φόβο του.
δ

demetrat είπε...

Άραψ,
εννοώ την πρότελευταία πρόταση , όχι την τελευταία.
Μα ούτε και γω έκρινα την κάλπη με αρνητικούς όρους.
Απλως δεν καταλαβαίνω γιατί σε μία εμφανέστατη πράξη των ελλήνων ψηφοφόρων, αποδίδεται η εντελώς αντίθετη .
δ

demetrat είπε...

Νικάλφα,
Μιά χαρά τα είπες εκεί πέρα.Μακάρι να είχα την υπομονή σου .
Το γεγονός και μόνο πως όλο αυτό το κατεστημένο της βρωμιάς , της κλεψιάς, και της σαπίλας , χορωδιακά λέει τα ίδια πράμματα ,και μόνο αυτό , θα έπρεπε να μας βάζει σε μεγάλες σκέψεις , όσους εύκολα ...συγχίζονται με τον ....αλαζόνα πιτσιρικά.Λες και δεν είναι αλαζονία του κερατά ,να μας κουνάει το χέρι ο κάθε παπάρας μωραίτης , ΚΚΛΠΛΟΣ , και τραμπούκος τους συστήματος που όλο μαζί βγάζει 32%.

ΑΑΑΑΑΑΑΑ μπραβο, καλά έκανες και μου το έστειλες, γιατί το έλεγα πως στην Ολλανδία που ξέρω, ισχύουν και χειρότερα από αυτό που είπε ο έρμος ο Γλέζος.Το βγάζω πάραυτα στο φέηςμπουκ.

(καλά οι φάτσες αυτονών των σκυλιών δεν είναι τίποτα μπροστά στην φάτσα του αδέκαστου μπάρα- οικονομένα όταν του την είπε ο Παπαδημούλης .Ουστ απο δώ.)

φιλιά σταυρωτά
δ

Darthiir the Abban είπε...

Α, στην αριστερά αναφερόμουν, τώρα πια όμως ο κύβος ερρίφθη και το μέλλον θα δείξει.

demetrat είπε...

δηλαδή θεωρούσες πρέπον, να γίνει κυβέρνηση με εβδομήντα ψήφους αριστεράς, και ....χα χαχα ανοχή από εκατόν πενήντα ψήφους "ανθρώπων" που μεχρι χτες ψηφιζαν αβέρτα κουβέρτα ό,τι πιο αισχρό γιά τον έλληνα πολίτη έχει ψηφιστεί ποτέ;
Και που μπροστά στην προοπτική να χάσουν τις καρέκλες τους, ορκίζονταν στα ...κόκκαλα της μάννας τους πως θα πολεμήσουν αυτά που ψήφισαν;
Υπήρχε έστω και ένας να πιστέψει στην ....ειλικρινή προσφορά αυτών των λαμόγιων;
Έλεος ορέ άραψ.
Έλεος.
Τι να τους πρωτοθυμηθώ γιά να το αναφέρω;Έχω μπλοκάρει τρομάρα μου.

δ

Darthiir the Abban είπε...

Όχι βρε, δεν θεωρώ ειλικρινή την προσφορά τους. Θεωρώ μαγκιά την ανάληψη της ευθύνης και το ξεμπρόστιασμά τους, αντί της υιοθέτησης του ίδιου πολιτικάντικου παιγνιδιού που παίζαν αυτοί τόσα χρόνια.

demetrat είπε...

ομολογώ πως αδυνατώ να σε πιάσω.
Εννοείς πως θα ξεσκέπαζαν τους λαμόγιους οι μάγκες συριζάδες αν έκαναν κυβέρνηση μαζί τους, και επειδή δεν τόκαναν , είναι σαν τα μούτρα τους , που είπε και η καθαρόαιμη;;
αν ναι, τι να σου πω.Από ό,τι ξέρω η μαλακία από μόνη της είναι ανίκητη. Ετούτο εδώ αν το έκαναν και γιαυτόν το λόγο, θα ήταν μιά μαλακισμένη μαλακία.Υπάρχει;
χα χα χα
δ

Darthiir the Abban είπε...

Κοίταξε να δεις: Ο τσίπρας πήρε ένα ρίσκο. Ελπίζω να μην του βγει σε κακό, γιατί θα είναι όντως πολύ κακό μετά για την αριστερά. Αυτό που λέω εγώ ήταν ένα άλλο ρίσκο, ρίσκο όμως στο οποίο θα γνώριζε επακριβώς τα σκοτεινά σημεία. Πιστεύω ότι θα του έβαινε σε καλό γιατί θα έδειχνε πως έχει άλλη ποιότητα στο πως αντιλαμβάνεται την λαϊκή εντολή.
Όπως σου είπα, το μέλλον θα δείξει. Πέραν αυτών, μάλλον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι πολιτικοί στη δημοκρατία και πως πρέπει να αντιμετωπίζουν την κάλπη.

Πραγματικά πάντως ελπίζω να πιάσει το ρίσκο που πήρε ο τσίπρας γιατί αν στις 17 δεις στην κυβέρνηση βαγγέλη-σαμαρά μόνους τους θα τον καταριέσαι κι εσύ - όχι στις 17, αλλά σε κανά-δυο χρόνια.

demetrat είπε...

δηλαδή , εσύ ήθελες να τον ρίξουνε ως κυβέρνηση, στον πρώτο νόμο αντιτροικανικό που θα πήγαινε να περάσει , οπότε τότε και μόνο τότε θα βρισκότανε έκθετοι στον ελληνικό (που θα έπρεπε να έχει πάθει και αλτσχάιμερ)λαό οι παρθενογεννημένοι πασοκονουδουδες, οπότε τότε και μόνο τότε θα ήταν καλό να πηγαίναμε σε εκλογές.Καλά το κατάλαβα;
Γιά το ρίσκο, και μόνο οτι αναλαμβάνει τα ηνία ενός απελπισμένου λαού τέτοιες ώρες, και με δεδομένο πως στις τάξεις του θα χωθούν όπως πάντα και παντού οι αρουραίοι που ζουν στις παρυφές της εξουσίας,συμφωνώ και επαυξάνω.Χαθήκαμε ως αριστεροί αν δε μας βγεί.Αλλά έτσι κι αλλιώς οι ζωές μας ως ανθρώπων έχουν διαλυθει,τι έχουμε να χάσουμε;
δ

Darthiir the Abban είπε...

Κατ’ αρχάς ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί μια κυβέρνηση πρέπει να «πέσει» αν δεν ψηφιστεί ένα νομοσχέδιό της. Αυτές οι τακτικές δε συνάδουν με τη δημοκρατία. Κατά 2ρο λόγο, ας αποδείκνυε ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει (όχι μόνο με ένα νομοσχέδιο βέβαια) και μετά ας πήγαινε σε εκλογές.
Εσύ λοιπόν πιστεύεις ότι τώρα θα πάρει αυτοδυναμία, εγώ πιστεύω ότι διακινδυνεύει να ορίσει στις 17 μια κυβέρνηση που θα περνάει ξανά όλα τα τροϊκανά νομοσχέδια. Ελπίζω να μην το δω να συμβαίνει, αυτοδυναμία του τσίπρα πάντως δεν την πολυπιστεύω.

demetrat είπε...

τι να κάνουμε ,
παγκοσμίως, όταν υπάρχει κυβέρνηση με ψήψους ανοχής από τα διάφορα κόμματα,που την απαρτίζουν, διαλύεται όταν υπάρχξει αντίρρηση στο κυβερνητικό έργο από ένα κόμμα.Βλέπε ολλανδία εσχάτως.
Μη δημοκράτες κι αυτοί;
΄Τώρα βεβαίως που το βλέπω έτσι μανιωδώς να συζητείται, μιά διαστροφική περιέργεια την έχω και γω για να μου περνάει και η ώρα.Θα το ήθελα να το δω και να βάλω και κάνα στοίχημα ,στα πόσα κομμάτια θα ξέσκιζε τον Τσίπρα ο μαιπρέσιους Βενιζέλος .
Αλλά μη σκανιάζεις , γιά ό,τι θα συμβεί στην ελλάδα τα επόμενα πενήντα χρόνια, ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΟΥΤΕ Η ΝΟΥΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ ΣΤΟ ΘΙΑΣΟ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

Υ.Γ
Είσαι καλά ορέ άραψ,σου είπα εγώ τίποτα γιά αυτοδυναμία; ΄Μονος σου τα λες, μόνος σου τα σχολιαζεις.

αντε καληνυχτα
φιλιά.
δ

Darthiir the Abban είπε...

Διαλύεται όταν αποσυρθεί η εμπιστοσύνη, όχι όταν δεν ψηφιστεί νομοσχέδιο.
Ούτε έχω να κατηγορήσω τον τσίπρα για όσα να συμβούν στην Ελλάδα, ευθύνονται άλλοι γι’ αυτά. Αλλά ελπίζω να μην τον κατηγορήσω που πάνω που η αριστερά πήγε να σηκώσει κεφάλι, έστειλε για μια ακόμα φορά την μπάλα στην κερκίδα.
Άντε καληνύχτα.

DIONYSOS είπε...

Να ξεκαθαρισω 2 πραγματάκια που συσκοτίζουν τα κανάλια για το Σύριζα. Τα Μνημόνια θα καταγγελθούν, οι νόμοι τους σε κυβέρνηση με κορμό Σύριζα θα καταργηθούν και οι επιπτώσεις τους σταματούν. Το δημόσιο χρέος της Ελλάδος θα επαναδιαπραγματευτεί ωστε να μείνει χωρίς απεχθή σημεία γύρω στα 80-100 δις περι το 60% του ΑΕΠ.(Οπως περίπου ήθελε η Λαγκάρτ του ΔΝΤ για PSI 80%). Λογικά και όχι μπαταχτσίδικα. Η ξένη επικυριαρχία της τρόικας εκδιώκεται. Φεύγοντας οι κλέφτες και απατεώνες από την κυβέρνηση αρχίζει ριζικό νοικοκύρεμα και ισοσκελισμός του δημοσιονομικού ελλείμματος. Αυξάνουμε τον πλουτο της χώρας. Χτυπάμε τα παράσιτα του δημοσίου και τους παρτάκηδες φοροφυγάδες. Νέα φορολογική πολιτική ,και ανακατανομή των βαρών. Αυτά όλα θα συναντήσουν λυσσασμένη αντίδραση μέσα παρά έξω στην Ευρώπη, γιαυτό βάλντε πλάτη και βοηθείστε όλοι οι μενψίμοιροι, δείτε μπροστά ελεύθερα!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Τώρα χτυπάνε Ισπανία ..κάπως έτσι θα μας στείλουν στους δρόμους.

Ανώνυμος είπε...

Δήμητρα προχώρα.